Kategórie
 
 
 
 
 

Presonus StudioLive AR USB

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt presonus logo

 

 

Profesionálna analógová mixáž a digitálne nahrávanie v jednom zariadení

Presonus StudioLive® AR USB: hybridné mixážne pulty pre živé ozvučovanie a nahrávanie

Presonus StudioLive AR8 USB, AR12 USB, AR16 USB

 

Vyrobené muzikantmi pre muzikantov
Hybridné mixážne pulty StudioLive AR USB umožňujú jednoducho miešať aj nahrávať živé koncerty, produkovať štúdiové nahrávky, ozvučovať skúšky, podcasty a mnoho ďalšieho. Sú to proste mixy pre muzikantov - ľahké, univerzálne, s množstvom funkcií, majú skvelý analógový zvuk doplnený o digitálnej "vychytávky". A navyše sú jednoduché na pochopenie aj používanie. Pre miešanie máte k dispozícii famózne Class A predzosilňovače PreSonus® a trojpásmové ekvalizéry. Vďaka 24-bit 96 kHz USB rozhraniu môžete s mixážnymi pultami StudioLive AR zhotovovať viacstopové nahrávky, alebo hrať spoločne s podkladovými stopami. Integrovaný SD ™ rekordér dovoľuje nahrávať stereofónny signál z hlavného výstupu a púšťať sprievodnú hudbu aj bez počítača. Pokiaľ máte hudbu v telefóne, môžete ju streamovať pomocou integrovaného rozhrania Bluetooth. Kompaktné a odolné pulty StudioLive AR sú jednoducho skvelým "all-in-one" riešením, pre miešanie aj nahrávanie vašich vystúpení.

Všetky potrebné konektory a ovládacie prvky máte vždy po ruke
Audio mixéry StudioLive AR USB sú vybavené všetkými potrebnými vstupmi aj ovládacími prvkami, ktoré potrebujete k tomu, aby ste dokázali bez problémov miešať a nahrávať zvuk pri živom vystúpení, v štúdiu aj na kapelových skúškach. Každý z mono a stereo kanálov disponuje vlastným 60 mm faderom pre ovládanie hlasitosti (model AR8 USB má namiesto faderov kompaktné otočné ovládače), mikrofónové vstupy sú osadené uznávaným Class A predzosilňovačom PreSonus, trojpásmovým ekvalizérom a ďalšou výbavou. Vedľa hlavného stereofónneho výstupu sú tu tiež dva monitorové výstupy (model AR8 USB má jeden monitorový výstup), každý s nezávislou zbernicou, vhodné pre pripojenie pódiových odposluchov, slúchadlového zosilňovača, alebo In-Ear systému. Keďže je každý mix StudioLive AR USB navrhnutý tiež pre štúdiové použitie, je vybavený tiež výstupom Control Room s vlastným ovládačom hlasitosti, ktorý slúži pre pripojenie štúdiových monitorov.

Zapojte svoju gitaru alebo basu priamo do mixu.

Väčšina štandardných mixážnych pultov vyžaduje, aby ste akustickú či elektrickú gitaru alebo basgitaru do pultu zapojili cez externý D.I. box. U mixážnych pultov StudioLive AR však kanály 1 a 2 disponujú vysokoimpedančním nástrojovým vstupom, takže svoju gitaru či basu môžete bez obáv zapojiť priamo do mixu - žiadny externý D.I. box už nebudete potrebovať.

 

 

Má to vstupy a vie to aj playback, čo je to? Je to Super Channel!

Unikátny Super Channel umožňuje pripojiť štyri stereofónne analógové aj digitálne zdroje zvuku naraz, čo vám dovoľuje ľahko prVýsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt presonus studiolive arepojiť mixer s vašou ďalšou modernou Hi-tech výbavou. Hudobný prehrávač je možné do Super Channel zapojiť bežnými nesymetrickými konektormi RCA alebo stereo Jack 3,5 mm. Audio sa však dá tiež prehrávať priamo z "palubnej" SD ™ karty alebo z počítača Mac® alebo Windows® pripojeného rozhraním USB. A ak svoj telefón spárujete s mixom StudioLive AR prostredníctvom integrovaného Bluetooth 4.1, získate okamžitý bezdrôtový prístup k svojej hudobnej zbierke, ktorú môžete využiť ako sprievodnú hudbu cez prestávky, podkladové stopy pri vystúpení, alebo ako inšpiráciu pre cvičenie. Máte v priečinku skladbu, ktorú chcete s kapelou nacvičiť? Jednoducho spárujte svoj telefón a začnite skúšať!

 

Nahrávajte v štúdiu alebo na koncertoch - s počítačom aj bez neho.

Je prirodzené, že by ste si radi nahrali svoje koncerty, produkovali štúdiové projekty, podcasty atď. Niekedy býva celkom Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt presonus studiolive arrozumné nahrať si tiež kapelové skúšky. Audio mixéry StudioLive AR vám ponúkajú dva rôzne spôsoby nahrávania. Predovšetkým mix StudioLive AR USB môžete pripojiť k svojmu počítaču prostredníctvom rozhrania USB 2.0. Získate tak digitálny multitrackový rekordér, ktorý dokáže do počítača Mac alebo Windows nahrať všetky vstupné kanály a stereofónny výstup v profesionálnej kvalite 24-bit / 96 kHz. Je tu však tiež palubný SD rekordér, ktorý vám umožní nahrať signál z hlavného výstupu aj bez počítača. Stačí iba stlačiť tlačidlo Record a hrať. Nahrávanie už nemôže byť jednoduchšie!

Koncertujte spolu s podkladmi a cez prestávky púšťajte hudbu.
Integrované USB rozhranie aj SD rekordér sa dajú použiť aj na iné veci, než len na nahrávanie. Prostredníctvom USB rozhrania je možné cez kanály mixu prehrávať dva stereo streamy - je to skvelé pre metronóm, sprievodné vokály, sláčiky a mnoho ďalšieho. Slot pre SD kartu sa dá zase využiť pre prehrávanie až 32 GB súborov MP3 a .WAV, čo zaistí nekonečné hodiny podmazovej hudby v pauzách medzi jednotlivými živými setmi. A opäť si vystačíte úplne bez počítača. A to ešte nesmieme zabudnúť na funkciu Bluetooth zakomponovanou v Super Channel, ktorá dovoľuje prehrávanie hudby priamo zo smartfónu. S toľkými možnosťami si určite každý pre seba nájde tú najlepšiu a najjednoduchšiu cestu ako doplniť živé vystúpenie o reprodukovanú hudbu.

S integrovaným softvérom je nahrávanie hračka.

Mixy PreSonus StudioLive AR sú úzko prepojené s moderným nahrávacím softvVýsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt presonus studiolive arérom, ktorý vám pomôže naplniť vaše kreatívne vízie. Nahrávky, ktoré vytvoríte so záznamovým softvérom PreSonus Capture ™ môžete následne editovať a postprodukovat v ocenenom DAW Studio One® Artist. Obidva programy dostanete k mixpultu zdrama.

 

Posuňte svoj zvuk na profesionálnu úroveň s kvalitnými digitálnymi efektmi.

Aby ste vytvorili skvelú mixáž, potrebujete vysoko kvalitné efekty. Hybridný mix StudioLive AR USB vám poskytne interný stereo procesor so šestnástimi presetmi, obsahujúci výber dozvukov room, hall aj plate, efektov chorus aj delay a dokonca preset, ktorý emuluje akusticky dokonale ošetrené štúdio, ktorý vášmu zvuku dodá žeravý a veľmi intímny charakter. Dedikované ovládače vám umožnia namiešať správne množstvo efektov nielen do hlavného výstupu, ale tiež do monitorových ciest. Ak potrebujete mať pri práci či hre voľné ruky, môžete voliteľne vypínať efektovú jednotku aj s pomocou footswitch. A to je ďalší zo spôsobov, ktorým vám audio mixéry StudioLive AR dávajú možnosť ľahko a rýchlo vytvoriť profesionálne znejúce mixy aj nahrávky.

 

Kompletné ľahko použiteľné riešenie v kompaktnom a odolnom balení

Mixážne pulty StudioLive AR USB predstavujú ľahko použiteľné "all-in-one" riešenie pre mixáž zvuku i nahrávanie, sú kompaktné a súčasne dostatočne robustné na to, aby vydržali aj trochu drsnejšie zaobchádzanie pri každodenných cestách z koncertu na koncert. S rozsiahlymi možnosťami analógovej i digitálnej konektivity, dvoma rôznymi spôsobmi nahrávania a prehľadne elegantným mixážnym rozhraním sa rýchlo stanú srdcom vašich živých aj štúdiových zvukových systémov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia