SAMPLETANK 3 zadarmo k vybraným produktom IK Multimedia série iRig

Kategórie
 
 
 
 
 

SAMPLETANK 3 zadarmo k vybraným produktom IK Multimedia série iRig

Každý zákazník, ktorý si v čase od 1. do 30. júna 2017 zakúpi (a zaregistruje na stránkach IKM) ktorýkoľvek z klávesových ovládačov iRig Keys, iRig Pads alebo iRig MIDI 2, dostane ZADARMO plnú verziu aplikácie SampeTank 3 v hodnote 259,- EUR

 

SampleTank 3 je bohato vybavený softvérový nástroj - workstation obsahujúci celkom 33 GB zvukov, slučiek a MIDI súborov pokrývajúci celú škálu akustických, elektrických a elektronických zvukov, bicích, perkusií aj hotových bicích slučiek nahratých renomovanými svetovými umelcami. Súčasťou programu je aj viackanálový mix s integrovanými efektmi štúdiovej kvality, multitimbrálny režim pre prehrávanie skladieb, režim pre živé hranie a mnoho ďalšieho. A využiť ju môžete buď ako stand-alone aplikáciu alebo ako plug-in pre Vaše DAW. Práve teraz môžete získať tento vynikajúci nástroj v hodnote 259,- EUR úplne zadarmo.

Vysoká pridaná hodnota! 

Spojenie univerzálnosti ovládačov (pre mobilné zariadenia aj počítače) s výkonným a veľmi dobre vybveným softvérovým nástrojom SampleTank 3 (obsahuje celkom 33 GB zvukov, slučiek a MIDI súborov), ktorého cena niekoľko násobne prevyšuje cenu najdrahšieho z kontrolerov, ktorých sa akcia týka.

Kto uvažuje o zaobstaraní SampleTank, tak toto je jedinečná možnosť.

 

3 kroky k získaniu SampleTank 3 zadarmo

  1. Zakúpte ktorúkoľvek klaviatúru radu iRig Keys * alebo jeden z produktov iRig Pads či iRig MIDI 2 
  2. Zaregistrujte svoj nový produkt na webových stránkach IK Multimedia v období od 1. do 30. júna 2017 ..
  3. Vo svojom užívateľskom účte na webe IK Multimedia nájdete sériové číslo a odkaz na stiahnutie aplikácie SampleTank 3.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia