Kategórie
 
 
 
 
 

Roland / Boss Novinky z Winter NAMM 2018

 

 

 

Firma Roland / Boss predstavila na zimnom NAMM Show 2018 niekoľko noviniek...

Roland TM-6 Pro

Bicí modul a trigger systém pre hybridné hranie na akustických bicích

Roland TM-6 PRO obsahuje 500 samplov, vrátane nových zvukov, nahratých v svetoznámych štúdiách. Okrem toho je k dispozícii 268 expresívnych zvukov V-Drums, 80 „hotových“ kitov a vstupy na pripojenie až 12 padov alebo Triggerov na bicie. TM-6 PRO je komplexné ovládacie centrum s možnosťou importu vlastných samplov a štyrmi konfigurovateľnými zvukovými výstupmi. K tomu pridáva „click“ stopu, posluch cez slúchadlá a ďalšie funkcie, ktoré dodajú akustickým bicím hybridný výkon a všestrannosť. 

 

Roland RT-MicS

Bicí modul a trigger v jednom

Roland RT-MicS je Inovatívny perkusný produkt, pomocou ktorého môžete jednoducho spúšťať elektronické zvuky s využitím akéhokoľvek akustického malého bubna alebo tomu. Prináša všestrannú kombináciu rôznych technológií snímania (piezo trigger a mikrofón) a zvukového modulu v malom zariadení napájanom batériami, ktoré sa veľmi jednoducho montuje aj bez nástrojov. RT-MicS obsahuje osem nahratých zvukov a podporuje aj nahranie vlastných samplov cez USB.

 

BOSS GT-1000

Gitarový multiefektový procesor

Boss GT-1000 má skvelý charakter a výnimočný „hudobný“ prejav. Ide o vôbec prvý gitarový multiefektový procesor s interným 32-bitovým AD/DA prevodníkom a interným spracovaním v kvalite 32-bit/96 kHz. Vďaka najnovšiemu DSP procesoru a technológiám BOSS poskytuje GT-1000 prvotriedny výkon v kompaktnej a ľahkej pedálovej jednotke.

 

Boss RC-1 BK

Obľúbený looper pedál v limitovanej edícii

Boss RC-1-BK je špeciálny pedál, predstavený pri príležitosti osláv predaja viac ako jedného milióna produktov Loop Station. Limitovaná edícia RC-1-BK, vytvorená na základe obľúbeného modelu RC-1, má čiernu povrchovú úpravu s červenými písmenami a bude dostupná len v priebehu roka 2018. Okrem farby ide o rovnaký model ako štandardný obľúbený model RC-1 zo série produktov Loop Station.

 

 

 

Boss KATANA ARTIST

Gitarové kombo

Boss Katana ARTIST je 100 Wattový kombo zosilňovač, optimalizovaný pre koncertné hranie. Má nový dizajn kabinetu s ovládačmi na prednej strane a je vybavený špičkovým 12-palcovým reproduktorom Waza. Polo-uzavretá zadná strana je ideálna pre rockový zvuk. Pevná a odolná konštrukcia vytvára bohatý plný zvuk s impozantnou projekciou. Okrem toho je päť kanálov zosilňovača vyladených tak, aby poskytovali expresívnu odozvu, ktorá funguje v dokonalej harmónii s reproduktorom Waza a kabinetom s novým dizajnom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia