Kategórie
 
 
 
 
 

NOVINKA! Boss DR-01S Rhythm Partner

 

Predstavujeme vám BOSS DR-01S Rhythm Partner, prvého virtuálneho perkusionistu, navrhnutého špeciálne pre akusticky zameraných hudobníkov. Na rozdiel od rytmerov, určených pre elektronických hudobníkov a DJov, prichádza DR-01S so živými zvukmi perkusií a jednoduchými, univerzálnymi rytmami, ktoré decentne doplnia akustické predstavenie. Je to ideálny spoločník pre akustickú gitaru a vokály. Využijete ho aj pri hraní na ukulele, husle, klavír a ďalšie akustické nástroje.

 

DR-01S Rhythm Partner

Chytľavý groove pre „unplugged“ hranie

 

Na praktickom ovládacom paneli DR-01S môžete ľahko vytvoriť rytmy a variácie pre akýkoľvek štýl. Vstavaný reproduktor má kvalitný zvuk a perfektne doplní prejav akustického nástroja. Vďaka napájaniu z batérie si môžete vziať tohto skvelého pomocníka kamkoľvek . Či už hráte samostatne alebo s priateľmi, DR-01S prinesie vášmu akustickému hraniu novú úroveň hudobnej inšpirácie a potešenia.

  • Rytmer so skvelým zvukom a praktickým ovládaním pre akustických hudobníkov
  • Pripravené jednoduché a chytľavé rytmy pre podporu a spríjemnenie „unplugged“ hudby
  • Praktický all-in-one dizajn s kvalitným integrovaným ozvučením
  • Priateľské a pohodlné ovládanie, voľba nástrojov a štýlov, nastavenie hlasitosti, tempa, atď.
  • Sedem samostatných nástrojových kategórií obsahuje všetko od tamburín, šejkrov a conga po kompletné bicie sady, zvukové efekty, metronóm a kopec ďalších zvukov
  • Samostatné patterny v jednotlivých nástrojových kategóriách a možnosť vrstviť patterny z viacerých kategórií v reálnom čase
  • Pamäť pre uloženie 50 kombinácií rytmov
  • Ovládanie rôznych funkcií a spúšťanie zvukov doplnkovými pedálovými spínačmi
  • LINE OUT výstup pre pripojenie k zosilňovaču alebo väčšiemu ozvučeniu
  • AUX vstup pre pripojenie smartfónu alebo iného prehrávača
  • Napájanie batériami (6xAA) alebo priloženým AC adaptérom

Perfektný rytmický partner pre „unplugged“ hudbu

Jednou z veľkých výhod akustickej hudby je, že nie je komplikovaná - stačí vziať nástroj a začať hrať. DR-01S sa dokonale zladí s uvoľnenou „unplugged“ hudbou. Má priateľské ovládanie, univerzálny dizajn a príjemné, chytľavé rytmy pre doplnenie akéhokoľvek akustického hudobného štýlu. Samostatné tlačidlá poskytujú prístup k rôznym typom taktov a variácií. Vrstvením až siedmich nástrojov si môžete vytvoriť vaše vlastné rytmy a uložiť ich do niektorej z 50 pamäťových pozícií. Základné nastavenia (hlasitosť, tempo, takt) sú dobre prístupné a dokonca môžete ľahko aktivovať aj metronóm, ktorý vás navedie pred spustením rytmu. Na konci skladby môžete rytmus „vypustiť do prázdna“ (fade out).

Expresívne perkusie a rytmy

DR-01S využíva všetky výhody a skúsenosti vo vývoji rytmerov a zvukového dizajnu, ktoré rokmi získal výrobca BOSS a jeho materská spoločnosť Roland. V zvukovej banke nájdete autentické zvuky rôznych perkusií, napríklad šejker, maracas, tamburína, conga, bongo, zvončeky, cajon a mnohé ďalšie. Dokonca obsahuje aj kompletné bicie kity s akustickými a elektronickými zvukmi, s ktorými rozprúdite aj rockový jam session. Pre každú kategóriu nástrojov má v zásobe aj kopec rytmických štýlov od akustických perkusionistov, s ktorými ľahko vytvoríte príjemný rytmický základ pre akékoľvek „unplugged“ hranie.

Skvelý zvuk a kompaktné vyhotovenie

Integrované ozvučenie DR-01S má príjemný, plnopásmový zvuk, ktorý skvele doplní prirodzený prejav vašich akustických nástrojov. BOSS nie je v dizajne ozvučenia žiadny nováčik a dokonale spojil inovatívny kabinet so špeciálnym reproduktorom a efektívnym zosilňovačom. Ak by vám tento zvuk nestačil, nie je to problém, môžete pripojiť linkový výstup k vášmu akustickému zosilňovaču alebo PA systému.

Praktické „hands-free“ ovládanie doplnkovými pedálmi

Všetky podstatné funkcie DR-01S môžete pohodlne ovládať na hlavnom paneli, niekedy však máte plné ruky práce s hraním na vašom nástroji. Preto sme DR-01S vybavili konektormi pre dva pedálové spínače. Môžete im priradiť rôzne funkcie, napríklad start/stop, zrýchlenie/spomalenie, tap tempo, voľbu variácie patternu a mnohé ďalšie. Takisto môžete pedálom spúšťať ktorýkoľvek zo zvukov DR-01S - skvelé pre tvorbu rytmov priamo pri hraní.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia